Vi bygger tidsriktige og brukervennlige nettsider

Ved å ha brukeren i fokus utvikler vi brukervennlige og effektive nettsider der målet er å kunne skille deg ut fra mengden og samtidig gjøre besøkende til kunder ved å lage et innbydende, pålitelig og profesjonelt nettsted som skaper trygghet for de besøkende.

Vi tilbyr et bredt spektrum fra små, enkle nettsider til større tilpasedde og skreddersydde systemer for alle mulige ønskemål. For oss er det viktig at alt fungerer som det skal på en sikker måte. Ett system skal enkelt kunne bygges ut, skaleres opp og eventuelt endres om det skulle vært behov for det.

våre tjenester

WEBDESIGN & WEBUTVIKLING

Vi utvikler nettsider som er raske og effektive med gjennomført design. Nettsiden har også responsivt design, som vil si at nettsiden er tilpasset alle skjermstørrelser fra smarttelefon til større skjermer.  Det er en kombinasjon av din kunnskap av bransjen din sammen med vår erfaring som skaper en nettside som ikke bare er innbydende, men som også skaper mer salg.

SYSTEMUTVIKLING

Et programvareprodukt vurderes etter hvor enkelt det kan brukes av sluttbrukeren og funksjonene det tilbyr brukeren. Vi tilbyr tjenester for systemutvikling som sikrer at systemet som skal utvikles passer riktig til kunden.

GRAFISK DESIGN

Ved å være oppdaterte og banebrytende, med genuin kjærlighet for design stiller vårt Oslo-baserte norske designteam opp og skaper et skandinavisk og tidsriktig bilde av din bedrift utad slik at vi blir din nettsidepartner i all overskuelig fremtid.

ECOMMERCE

Vi skreddersyr din nettbutikk etter dine kunders behov. Våre nettbutikker er tilpasset med verktøy som gjør det til en enkel oppgave. Vi tilbyr i tillegg de viktigste betalingsløsningene, som blant annet Visa, MasterCard, Paypal, Stripe, Vipps osv. Vi tar i bruk WooCommerce, som er en av de mest populære netthandelplattformene. Netthandelen er dermed brukervennlig og gjør det en enkel oppgave for deg å legge til og endre på produkter i nettbutikken din.